چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۹
شورای عالی انقلاب فرهنگی یار دولت است نه بار دولت

حوزه /حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه گفت: ما تلاش می‌کنیم شورا را چابک کنیم و از کار صفی فاصله بگیریم و کار ستادی بکنیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، روز چهارشنبه در نشست هیأت اندیشه‌ورز استان آذربایجان شرقی، اظهار داشت: استان آذربایجان‌شرقی ظرفیت‌های بسیار بزرگی دارد و علما و شهدایی مثل علامه طباطبایی، علامه جعفری، آیت‌الله العظمی سبحانی، شهید آل‌هاشم، شهید مدنی، شهید قاضی و شهید رحمتی فرزندان این استان هستند که هر کدام ظرفیت‌های بزرگی داشته و دارند.

حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه افزود: ظرفیت‌های دانشگاهی و حوزه‌های علمیه در استان آذربایجان‌شرقی قابل توجه است و شاهد تنوع بسیار زیادی در این دو نهاد هستیم. امیدوارم این تنوع منشأ بالندگی استان باشد.

وی با تاکید بر اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی در کنار دولت است خاطرنشان کرد: شورا یار دولت است نه بار دولت و بخش مهمی از کار ما راهبری است.

انتهای پیام. /

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha